سفارش تبلیغ
صبا ویژن


تاریخ : پنج شنبه 95/2/30 | 11:45 عصر | نویسنده : م.شمس

رهبر انقلاب در دیدار مدیران، مدرسان و طلاب حوزه‌های علمیه: حذف روحانیت مقدمه شکست انقلاب است/ شیوه طلبگی در حوزه‌ها دانشگاهی نشود حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به تأثیر فضای مجازی در افزایش شبهات دینی و وجود انگیزه های سیاسی برای تزریق افکار منحرف و غلط در ذهن جوانان تأکید کردند: این میدان، میدان واقعی جنگ است و روحانیون و طلاب باید مسلح و آماده، وارد عرصه مقابله با شبهات و تفکرات غلط و انحرافی شوند.  حذف روحانیت مقدمه شکست انقلاب است/ شیوه طلبگی در حوزه‌ها دانشگاهی نشود

شمال نیوز: حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار جمعی از مدیران، مدرسان و طلاب حوزه های علمیه تهران، «هدایت فکری و دینی»، «هدایت سیاسی و بصیرت افزایی» و «راهنمایی و حضور در عرصه خدمات اجتماعی» را سه وظیفه عمده روحانیت برشمردند و تأکید کردند: طلاب باید با کسب صلاحیتها و آگاهیهای لازم، در دنیای متفاوت امروز خود را برای ایفای مسئولیتهای تعیین کننده در جامعه آماده کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای با توصیه به طلاب برای قدر دانستن ارزشها و مسئولیتهای طلبگی افزودند: اگر همه تخصصهای مورد نیاز یک جامعه به بهترین شکل وجود داشته باشد اما جامعه، دینی نباشد، آن ملت در دنیا و آخرت دچار خسران و مشکلات واقعی خواهد بود و این مسئولیت عظیم یعنی تبدیل جامعه به جامعه ای دینی، بر عهده علما و روحانیت و طلاب است.

ایشان مفهوم هدایت دینی را «تبیین اندیشه های ناب اسلامی» خواندند و با اشاره به تأثیر فضای مجازی در افزایش شبهات دینی و وجود انگیزه های سیاسی برای تزریق افکار منحرف و غلط در ذهن جوانان تأکید کردند: این میدان، میدان واقعی جنگ است و روحانیون و طلاب باید مسلح و آماده، وارد عرصه مقابله با شبهات و تفکرات غلط و انحرافی شوند.

رهبر انقلاب، «اسلام ارتجاعی، متعصب، بدون فهم حقایق معنوی و دچار جمود در ظواهر» را، نمود واقعی تفکرات انحرافی برشمردند و افزودند: در لبه دیگر این قیچی، «اسلام التقاطی» و «اسلام آمریکایی» مشغول مقابله با «اسلام ناب» هستند.

رهبر انقلاب، «درک اسلام ناب و متکی بر کتاب و سنت» را با ابزار خرد و اندیشه اسلامی، وظیفه مهم روحانیون برشمردند و افزودند: راه انبیاء، ترویج این تفکر اصیل است و روحانیون نیز ادامه دهنده‌ی همین راه سعادت بخش یعنی هدایت دینی مردم هستند.

ایشان، هدایت عملی مردم را مکمل هدایت اندیشه ای آنان دانستند و افزودند: با بهترین روشها، مردم را به عبادات و ظواهر و مصادیق دینی از جمله صدق، امانت، تقوا، ترک منکر، امر به معروف و سبک زندگی صحیح، هدایت کنید.

ایشان در همین زمینه عمق بخشیدن به اعتقادات موروثی مردم را مهم برشمردند و خاطرنشان کردند: باید با استدلال صحیح، اعتقادات موروثی را که ممکن است در گذر زمان دچار زوال شده باشند، عمق ببخشید و به مسیر صحیح بکشانید.

حضرت آیت الله خامنه ای، «هدایت سیاسی» را دیگر وظیفه مهم علما و روحانیون خواندند و افزودند: علت تأکید مکرر بر ضرورت انقلابی بودن حوزه های علمیه این است که استمرار حرکت صحیح و انقلابیِ کشور و جامعه، بدون حضور مستمر روحانیت امکان‌پذیر نیست.

رهبر انقلاب با اشاره به قضایای «تنباکو، مشروطیت و نهضت ملی شدن صنعت نفت» افزودند: مشروطیت و نهضت ملی به علت استمرار نیافتن حضور روحانیت به اهداف خود نرسید، اما هنر امام خمینی(ره) این بود که نگذاشت دشمن، حضور روحانیت را در حرکت عظیم انقلاب و پس از آن متوقف کند چرا که در غیر این‌صورت، نه انقلاب پیروز می‌شد و نه جمهوری اسلامی به حرکت خود ادامه می‌داد.

حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: آمریکایی‌ها از اول انقلاب نیز مانند امروز در صدد حذف روحانیت از حرکت عمومی ملت ایران بوده‌اند تا در مرحله بعد، حضور مردم در صحنه از بین برود و سپس انقلاب به شکست بینجامد اما تاکنون موفق به تحقق این هدف نشده اند و به فضل الهی نخواهند شد.

حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: در زلزله بیداری اسلامی هم، «دین»، مردم را به میدان کشاند اما چون دستگاههای دینی در آن کشورها متفرّق هستند، این کار استمرار نیافت و بیداری به نتیجه لازم نرسید، اما در جمهوری اسلامی، تداوم حضور علما و روحانیون و در نتیجه حضور مردم در عرصه ها، استمرار حرکت انقلاب را ممکن کرده است.

حضرت آیت الله خامنه ای پس از تبیین هدایت دینی و هدایت سیاسی، به سومین وظیفه مهم روحانیت یعنی «حضور هدایتگر و نیز میدانی در عرصه خدمات اجتماعی» پرداختند.

ایشان افزودند: حضور طلاب در خدمات رسانی به مردم، مدرسه سازی، بیمارستان سازی، کمک به مردم هنگام حوادث و دیگر عرصه ها، نیروهای مردمی را نیز به صحنه می آورد و منشأ خدمات خواهد شد.

رهبر انقلاب با توصیه به طلاب برای «درس خواندن خوب و تهذیب نفس»، خاطر نشان کردند: همت خود را برای ایفای مسئولیت های روحانیت که هیچ تخصص دیگری نمی‌تواند جایگزین آن شود، به‌کار گیرید؛ البته این کار نباید به معنای هدف گیری مناصب و مقامات و عناوین باشد بلکه در همه اوقات باید کسب رضایت پروردگار و امام عصر(عج)، هدف اصلی قرار گیرد.

رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مطالب برخی از اساتید و طلاب حوزه های علمیه تهران، گفتند: «مراقبت از اینکه حوزه های علمیه از شیوه‌ی طلبگی به شیوه‌ی دانشگاهی گرایش پیدا نکنند»، «طرح آموزش اخلاق در حوزه ها» و «منطقه ای کردن گزینش و جذب طلاب»، از مسئولیت مدیران حوزه ها است که باید پس از بررسی های لازم در خصوص این موضوعات تصمیم گیری کنند.

رهبر انقلاب همچنین با اشاره به قدمت و اهمیت حوزه علمیه تهران و علما و فضلای برجسته‌ای که در این حوزه حضور داشته اند، خاطر نشان کردند: حوزه علمیه تهران اکنون دارای هویت است و این هویت نیز باید قدر دانسته شود تا برجستگانی در فقه و علوم عقلی و تفسیر و حدیث، در این حوزه پرورش یابند.

پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین صادقی‌رشاد رئیس شورای حوزه‌های علمیه استان تهران با اشاره به سابقه حوزه علمیه تهران و نقش آن در تحولات سیاسی و اجتماعی، گفت: این حوزه با 133 مدرسه، شش مرکز تخصصی و 15 هزار طلبه و 1600 استاد در سطح استان تهران، فعال است.

حجت الاسلام و المسلمین رشاد با بیان اینکه حوزه‌های علمیه استان تهران 360 شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است، برخی از فعالیت‌ها و موفقیتهای این حوزه را برشمرد و افزود: البته یکی از نگرانیهایی که امروز حوزه‌های علمیه با آن مواجه هستند، فاصله گرفتن از هویت اصلی و تبدیل هویت آنها به هویت دانشگاهی است.

همچنین حجج اسلام والمسلمین آقایان صدیقی، حسینی، پناهی، روحانی، تحصیلی، رستمی، بیرانوند، رفیعی، پناهیان و خانمها راستی و میرمؤمنی، دیدگاههای خود را در خصوص موضوعات مختلف طلاب و حوزه‌های علمیه بیان کردند.

برخی نکات مهمی که اساتید و طلاب در سخنان خود به آنها اشاره کردند، عبارت بود از:

- لزوم معنویت‌محوری در حوزه‎های علمیه، اهتمام به اخلاق، معرفی الگوهای موفق و شناساندن سبک زندگی آنها

- تاکید بر پایبندی به زیّ طلبگی، برخورداری از روحیه و عمل انقلابی، نگاه حداکثری به دین و شناخت مقتضیات زمان

- اهمیت تعامل حوزه و دانشگاه در قالب کرسی‌های آزاداندیشی

- تقویت ارتباط مستقیم طلاب و روحانیون با مردم

- معرفی طرح جامع «بنیان مرصوص» با هدف تقویت و به‌روزرسانی توانایی‌ها و آمادگیهای علمی، اخلاقی و اجتماعی طلاب

- مشکلات معیشتی طلاب و پیشنهاد تقویت حوزه‌های علمیه در مناطق غیرمرکزی با هدف کاهش مهاجرت طلاب برای تحصیل علوم حوزوی

- ضرورت تحول در نظام آموزشی حوزه‌های علمیه با هدف افزایش بهره‌وری علمی و جلوگیری از فرسایش انگیزه‌های طلاب جوان

- حضور موفق بانوان طلبه در تحصیل و تبلیغ معارف دینی و پیشنهاد تشکیل «قرارگاه زن جهادی مسلمان» به منظور مقابله با آسیبهای اجتماعی و خانوادگی

- لزوم پاسخگویی دقیق و حکیمانه حوزه‌های علمیه به شبهات و مسائل مورد نیاز جامعه و بهره‌گیری از مبانی استنباطی و قویِ فقه جواهری

- ضرورت ایجاد مراکز تخصصی تبلیغ و آموزش مهارتهای خطابه و اقناع

در انتهای این دیدار، نماز ظهر و عصر به امامت رهبر انقلاب اسلامی اقامه شد.

 




تاریخ : پنج شنبه 95/2/30 | 11:44 عصر | نویسنده : م.شمس

فرزندانی که بلای جان پدر شده‌اند/ دردسرهای دیدار فائزه برای هاشمی مهدی هاشمی رفسنجانی در انتخابات سال 84 و انتخابات مجلس خبرگان رهبری نیز در ستاد انتخاباتی پدرش فعالیت می‌کرد. فعالیت‌های مهدی هاشمی قبل از سال 88 و ماجرای‌های بعد از آن موجب شد تا هاشمی تا آمدن مهدی به ایران آماج حملات مخالفان باشد.

شمال نیوز: صدار پارسی - هاشمی، یکی از سیاستمداران ویژه ایران است. کسی که روزی مورد هجمه اصلاح‌طلبان قرار داشت و امروز مورد حمله اصول‌گرایان است. بسیاری از این حمله‌ها به خاطر عملکرد او بود. روزی عالیجناب سرخپوش بود و دگر روز از انقلاب فاصله گرفته بود و در زمین دشمن بازی می‌کرد.

حمله و انتقاد به هاشمی سرفصل اصلی جریان‌های سیاسی ایران است. این حمله‌ها اما گاهی نه به خاطر عملکرد خود او بلکه به خاطر رفتار فرزندانش بوده است. هاشمی سال‌هاست به خاطر رفتار فرزندانش مورد حمله‌های شدید قرار گرفته است. گاهی حتی سخنان «عفت مرعشی» همسر آیت‌الله نیز برای هاشمی دردسر آفرین بوده است.

نمونه بارز این رفتار، حاشیه‌های چند روز اخیر فائزه دختر کوچک هاشمی رفسنجانی بوده است. دیدار فائزه هاشمی با فریبا کمال‌آبادی (زندانی بهایی که به مرخصی آمده بود) دردسرهای فراوانی برای هاشمی ایجاد کرده است. فائزه هاشمی اعلام کرده که خلافی نکرده و پشیمان نیست اما گویی خود آیت‌الله نیز از رفتار دختر خود به ستوه آمده و گفته است:« فائزه اشتباه بدی کرده و باید آن را تصحیح و جبران کند.» او ادامه داده است:« فرقه ضاله بهاییت یک فرقه استعمار ساخته و منحرف است که همیشه با همین انحراف شناخته شده و ما همیشه از این فرقه تبری جسته و میجوییم.»

دیدار فائزه هاشمی با زندانی بهایی حتی واکنش آیت‌الله مکارم شیرازی را نیز به همراه داشت. این مرجع تقلید ساکن قم در واکنش به این دیدار گفت:« شنیدیم دختر یکی از شخصیت های معروف سیاسی به دیدار دوستانه یکی از سران مجرم فرقه ضاله بهائیت رفته و در مجلسی زیر عکس یکی از سران این فرقه ضاله از او عملا تشکر کرده است. اینجانب منتظر بودم ببینم کسی اعتراض می کند یا نه؟ دیدم متأسفانه خبری نیست. تا اینکه امروز شنیدم پدر او اعتراض ملایمی کرده که جای شکرش باقی است.»

در آستانه تشکیل مجلس جدید خبرگان و انتخاب رئیس جدید، هاشمی با شدیدترین فشارها به خاطر رفتار دخترش روبرو است. همین رفتار می‌تواند هم او و هم نامزد منتسب به وی را از ریاست مجلس خبرگان دور کند. مسئله بهایی‌ها مسئله‌ای نیست که بتوان به سادگی از روی آن عبور کرد. قطعا دیدار فائزه هاشمی تبعات فراوانی برای هاشمی رفسنجانی خواهد داشت.

هاشمی بیش از این نیز با این مسائل روبرو بوده است. سخنان فائزه هاشمی در مورد نقش زنان در دهه 70 مشکلات زیادی را برای هاشمی ایجاد کرده بود. بهمن شریف زاده از روحانیون نزدیک به احمدی نژاد و از شاگردان سابق آیت‌الله مهدوی کنی در مورد دلخوری رئیس فقید مجلس خبرگان از رفتار فائزه هاشمی می‌گوید:« آیت‌الله مهدوی مثلا با افکار باز آقای رفسنجانی مثل مباحث مربوط به دختر ایشان خیلی مخالف بودند، حتی مخالفت هایشان درباره دخترشان را ابراز هم کرده بودند.»

در کنار این مسائل اظهارات جنجالی او در انتخابات سال 88 و بعد از آن بازداشت وی، از فائزه یک شخصیت خاص در خاندان هاشمی رفسنجانی ساخته است. فرزندی که همیشه برای پدر دردسر ایجاد کرده است.

مهدی دیگر فرزند جنجالی هاشمی رفسنجانی، بعد از انتخابات سال 88 تبدیل به یکی از جنجالی ترین چهره ایران بعد از معترضین به انتخابات و محمود احمدی نژاد بود. مهدی که بعد از انتخابات 88 به بهانه تحصیل از ایران خارج شده و در لندن به سر می برد اما با افزایش فشارها و تشکیل دادگاه، او در تاریخ دوم مهر 1391 به ایران بازگشت. در فرودگاه مورد استقبال محسن، یاسر و فاطمه هاشمی قرار گرفت. همچنین نماینده دادستانی تهران نیز با حضور در فرودگاه، اقدام به ابلاغ احضاریه به حضور در دادستانی تهران به او کرد.

پس از برگزاری 28 جلسه دادگاه، حکم او سرانجام در 21 خرداد ماه 1394 اعلام شد. حکم او به نقل از خبرگزاری فارس به این شرح است: «بر اساس ماده 5 قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری، نامبرده متهم به اخذ رشوه و اختلاس 600 میلیون تومانی بود که بر اساس این ماده قانونی، وی به 10 سال حبس، رد مال 600 میلیونی و 1.2 میلیارد تومان جزای نقدی و همچنین انفصال دائم از خدمات دولتی محکوم شد.

مهدی هاشمی رفسنجانی در انتخابات سال 84 و انتخابات مجلس خبرگان رهبری نیز در ستاد انتخاباتی پدرش فعالیت می‌کرد. فعالیت‌های مهدی هاشمی قبل از سال 88 و ماجرای‌های بعد از آن موجب شد تا هاشمی تا آمدن مهدی به ایران آماج حملات مخالفان باشد.

آیت‌الله بعد از پایان دوران ریاست جمهوری‌اش همیشه به خاطر فرزندانش آماج حملات گوناگون قرار گرفته است و به نظر می‌رسد دردسرهای بچه‌ها برای هاشمی پایانی ندارد و او همچنان باید پاسخگوی عملکرد فرزندان خود باشد.

 




تاریخ : پنج شنبه 95/2/30 | 11:43 عصر | نویسنده : م.شمس

عکس/ دهکده‌ای رویایی در ایران در گیلان کوهستان‌ها و ییلاقات و روستاهایی بی‌بدیلی است که نظیر آن را در کمتر جایی می‌توان مشاهده کرد. دهکده « اُلَسَبِلَنگا» در ماسال گیلان یکی از دیدنی‌ترین ییلاقات این دیار است که در فاصله حدود 25 کیلومتری شمال غرب این شهرستان و در ارتفاعات کوه‌های تالش قرار دارد.

 

 




تاریخ : پنج شنبه 95/2/30 | 11:41 عصر | نویسنده : م.شمس

برداشت توت فرنگی در روستا تازه اباد بهنمیر

 




تاریخ : پنج شنبه 95/2/30 | 11:38 عصر | نویسنده : م.شمس

تصاویر/ تشیع پیکر پنج شهید حرم در قم مراسم تشیع پیکر پنج شهید مدافع حرم بعد از ظهر چهارشنبه با حضور گسترده مردم در شهر مقدس قم برگزار شد.

 

 

 




تاریخ : پنج شنبه 95/2/30 | 11:36 عصر | نویسنده : م.شمس

پوست موز به چه دردی می‌خورد؟ همه ما از خواص بی‌شمار موز آگاه هستیم، اما تعداد کمی از ما با خواص پوست آن آشنایی داریم. درست است که پوست موز مستقیم راهی سطل زباله می‌شود، اما در کشورهایی مانند هند کارایی دیگری دارد.

به گزارش شمال نیوز: دهه‌ها است که در هند از پوست موز استفاده می‌شود. کار سختی نیست و فقط کافی است با یک قاشق بخش داخلی پوست موز را از آن جدا کنید. این بخش کارایی‌های زیادی دارد.

مسکن درد
پوست موز خاصیت آرام کردن درد را دارد. کافی است پوست موز را برداشته و بر روی بخشی از بدن که درد می‌کند، بکشید. در این صورت، شاهد تسکین نسبی درد آن خواهید بود.
 
آکنه و چروک
موز برای پوست بدن هم خوب است، چرا که آن را مرطوب می‌کند. علاوه بر این مسئله، پوست موز سرشار از آنتی اکسیدان و خواص ضد پیری است که می‌تواند باعث قوت بخشیدن به پوست بدن شما شود. از این رو، شما می‌توانید پوست موز را روی بخش آسیب دیده پوست بمالانید و اجازه دهید تا یک ساعت کار خودش را انجام دهد.
 
سفید کردن دندان
یکی دیگر از خواص پوست موز سفید کردن دندان است. برای این کار کافی است پوست موز را به طور منظم به مدت 15 روز روی دندان‌هایتان بمالید تا از سفیدی آن شگفت زده شوید.
 
 زگیل و پسوریازیس
پوست موز می‌تواند به شما در برداشتن زگیل‌های پوستی کمک کند و مانع از ظهور مجدد آن‌ها شود. یکی دیگر از کاربردهای پوست موز، استفاده آن در درمان پسوریازیس یا صدفک است./فرادید

 




تاریخ : پنج شنبه 95/2/30 | 11:35 عصر | نویسنده : م.شمس

معجونی برای درمان همه دردها می‌توان با کمک معجونی از مواد طبیعی‌ و میوه‌ها، سردرد، آلرژی و التهاب‌های نقاط مختلف بدن را درمان کرد.

معجون هویج، ترکیبی معجزه آسا برای درمان بیماری‌ها و سرشار از ویتامین، پروتئین، آنتی اکسیدان و مواد معدنی است.

مواد موجود در این ترکیب سبب افزایش سیستم ایمنی بدن، کاهش قند و چربی، تقویت سیستم عصبی و دستگاه گوارش، درمان آلرژی‌ها، کاهش سردرد و التهاب اندام‌ها، کاهش اختلالات قلبی عروقی و درمان فشار خون و دیابت می‌شود.

علاوه بر این فواید تمام مواد موجود در این ترکیب بیماری مهلک سرطان را نیز شکست داده و بدن را بیمه عمر می‌کند.

مواد تشکیل دهنده
یک عدد هویج
دو عدد پرتقال
نصف خیار
5 تا 10 برگ نعنا
20 گرم ریشه زنجبیل تازه

طرز تهیه

میوه‌ها را بشویید و خرد کنید سپس همگی را در مخلوط کن بریزید به طوری که کاملا خرد و له شوند. سپس برگ نعنا را به ترکیب اضافه کنید و دوباره مخلوط کن را روشن کنید. گفته می‌شود که این معجون را روزانه قبل از مصرف صبحانه با شکم خالی میل کنید. اگر به طور منظم و مرتب این ترکیب را مصرف کنید، همه دردهای بدنتان درمان شده و سلامتی‌تان افزایش می‌یابد.

 




تاریخ : پنج شنبه 95/2/30 | 11:34 عصر | نویسنده : م.شمس

مکان ابدی شهید مدافع حرم + تصویر پدر شهیدِ مدافع حرم سید رضا طاهر به خانه ابدی فرزند شهیدش نگاه می کند.

 ، پدر شهیدِ مدافع حرم سید رضا طاهر به خانه ابدی فرزند شهیدش در روستای هریکنده بابل نگاه می کند.

شهید سید رضا طاهر در درگیری های اخیر خان طومان برای دفاع از حرم اهل بیت (ع) به شهادت رسید.

 

مکان ابدی شهید مدافع حرم + تصویر

 




تاریخ : دوشنبه 95/2/27 | 11:54 عصر | نویسنده : م.شمس
یکشنبه, 26 اردیبهشت 1395 ساعت 10:55

به گزارش روابط عمومی دفتر امام جمعه بندپی غربی ، به مناسبت شهادت شهید مدافع حرم شهید حسن رجایی فر مراسمی روز یکشنبه 26 اردیبهشت به میزبانی ستاد بزرگداشت شهید مدافع حرم بندپی غربی در مصلی نماز جمعه برگزار شد.

 

 

 

 

 

 

 

 




تاریخ : دوشنبه 95/2/27 | 11:34 عصر | نویسنده : م.شمس

 

داماد شهید روحانی نژاد به نام شهید علی کائنی خطاب به مادرش از او پرسیده بود؛ چرا به جبهه می روی؟، جواب داد: شهید حاج شیخ محمد را به خواب دیدم که به من می گفت:... گروه جهاد و مقاومت مشرق - روحانی مبارز و مجاهد شهید حجت الاسلام شیخ محمد روحانی نژاد زنجانی در سال 1319 در یکی از روستاهای خدابنده از استان زنجان و در خانواده ای روحانی متولد شد.

وی پس از گذراندن دوران کودکی و فراگیری قرآن و کلاس های متداول، دروس حوزوی را شروع نمود.

شهید روحانی نژاد در سن 14 سالگی پدر خود را از دست داد. پس از رحلت پدر، تحت کفالت و سرپرستی برادر خود حاج شیخ علی روحانی نژاد قرار گرفت و در نزد برادر و دیگر اساتید دروس سطح را به پایان رسانید و در همان زمان از قم به شهر نجف مهاجرت نمود.

* علت نامگذاری

شیخ محمد از جنبه های اخلاقی و دینی در کودکی مورد توجه پدرش بود. پدر محمد دارای فرزندان متعددی بود و سه پسر به نام های: محسن، علی و حسین داشت. وی متوجه شد هیچ یک از فرزندان به نام «محمد» نامگذاری نشده از این جهت عهد کرد، اگر خداوند پسری به او عنایت کند او را محمد نامگذاری کند.

وی که در سنین کهنسالی قرار داشت، دعایش مستجاب شد و خداوند فرزندی به او عنایت کرد و او نیز نام «محمد» را بر او گذاشت.

* امانتداری

در اوائل پیروزی انقلاب اسلامی، وی در یکی از ساختمان هایی که متعلق به یکی از ایادی رژیم سابق بود، مستقر شد و از اموال این ساختمان که بیش از 24 میلیون تومان طلا و وجه نقد بود، محافظت نموده و به مسئولین مربوطه تحویل داد.

شهید روحانی نژاد در شهرستان آمل و اطراف آن با ضد انقلاب مبارزه نمود و همچنین مدت 9 ماه نیز به عنوان سرپرست گروه ضربت با اجازه کتبی دادستانی انقلاب اسلامی، شهید حجت الاسلام والمسلمین قدوسی در شهرستان بندر انزلی با منافقین به جهاد پرداخت.

وی پس از آغاز جنگ تحمیلی بیش از دو ماه در خرمشهر به دفاع از کیان اسلامی پرداخت و از ناحیه پا مجروح شد. شیخ محمد که پیشنهاد امام جمعه ای هم به او شده بود، حضور در جبهه ها را بر امامت جمعه ترجیح داد و به دیار عاشقان اعزام شد.

شهید روحانی نژاد در عملیات فتح المبین شرکت کرده و در تاریخ 6/1/61 در حالی که سوار بر موتورسیکلت در خط مقدم جبهه بود به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

داماد شهید روحانی نژاد به نام شهید علی کائنی خطاب به مادرش که از او پرسیده بود؛ چرا به جبهه می روی؟، جواب داد: شهید حاج شیخ محمد را خواب دیدم که به من می گفت: هر چه زودتر خود را به من برسان که جای شما را نگه داشته ام.

منبع: کتاب «شهدای روحانیت شیعه در یکصد سال اخیر»، ج 2، ص 492-490. با تلخیص و ویراست /خبرگزاری «حوزه»

 




  • بلاگ اسکای | ایران موزه | پاپو مارکت